Mick van Zadelhoff


(DJ & Oprichter)

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op +31 6 8108 1589

Altijd beantwoord binnen 12 uur

Offerte aanvragen

Even voorstellen

Meer dan 7 jaar geleden heb ik mijn passie officieel gemaakt. Met mijn hobby heb ik de daaropvolgende jaren mijzelf laten verbazen door het effect van muziek op een trouwfeest. Tot op de dag van vandaag vind ik het geweldig om een bruiloft af te sluiten met een swingend feest. Een feest waarbij de sfeer er goed in zit en waar iedereen nog jaren over napraat. Ieder feest is anders, het heeft zijn eigen sausje, jullie sausje. Mijn uitdaging is om het feest van jullie dromen werkelijkheid te maken!

Persoonlijk & Betrouwbaar

Belangrijk in onze werkwijze zijn 2 dingen: persoonlijkheid en betrouwbaarheid. Daarom staat bij mij en de rest van het DJ team persoonlijk contact voorop en zorgen we er altijd voor dat er een back-up is voor jullie avond. Jullie wensen zijn de basis waarvan uit wij werken, daar maken we ons hard voor.

Verder wordt mij wel eens gevraagd wat 'ons' anders maakt als anderen. Wij handelen allemaal vanuit ons hart en voelen ons daardoor 100% betrokken bij jullie, jullie gasten en jullie trouwfeest. Dat maakt ons sterk en geeft het feest die persoonlijke sfeer die jullie zoeken.

%
Tevreden klanten
DJ's
Boekingen gehad
+
Jaar ervaring
 • DJ ervaringen met dj van Harte

  De combinatie tussen een Dj en een feestfotograaf vinden wij geweldig. Prachtige foto's en een droomfeest waren de uitkomst. Wij hadden Dj Mick.

  Mike en Sanne Trouwfeest DJ Ridderkerk
 • Trouwfeest DJ ervaringen met dj van Harte

  Mick en de DJ die bij ons is wezen draaien zijn erg fijn in contact. Direct na alles besproken te hebben kregen we een bevestiging en een en ander aan tools om het voor ons zo makkelijk mogelijk te maken. Uiteindelijk een topfeest gehad!

  Miel en Liesbeth Trouwfeest DJ Amsterdam
 • Trouwfeest DJ ervaringen met dj van Harte

  Wij hebben echt een geweldig trouwfeest gehad. De Dj speelde goed in op alles wat we hadden doorgegeven (dat was nogal wat...). Wij zouden ze zeker aanraden.

  Chris en Irma Trouwfeest DJ Rotterdam