Top 10 tijdloze trouwfeest hits

Laat iedereen dansen op je bruiloft met deze floorfillers

1. I Gotta Feeling (Black Eyed Peas)

Een goed feestje zet je aan de gang met deze megahit. Tijdloos is die zeker en daarbij herkenbaar voor jong en oud. Op een bruiloft zullen de gasten qua leeftijd veel verschillen, herkenbare muziek voor iedereen werkt daarom dus altijd.

2. Uptown Funk (Mark Ronson ft. Bruno Mars)

Op zichzelf een relatief nieuw nummer. Goed aan deze song is dat het een tijdloze sound in zich heeft. Een beetje disco en een beetje van nu, dat maakt hem zo goed!

3. Grease Megamix

Wie kent het niet? Inderdaad. Iedereen kan de nummers van de musical uit volle borst meezingen en daarbij zijn ze ook nog enorm dansbaar. In de Grease Megamix komen de 4 grootste hits in rap tempo voorbij, direct een swingend feest.

4. Rainbow in the sky (Paul Elstak)

Een energiek nummer voor wat later op de avond. Even compleet uit je dak gaan op het snelle ritme en de herkenbare deuntjes.

5. Mambo no. 5 (Lou Bega)

Veel vrolijkere muziek bestaat er volgens ons niet. Dat wordt geheid dansen met een lach op je gezicht.

6. The Time/Dirty Bit (Black Eyed Peas)

Ken je dat nummer nog, die van 'I had the time of my life'? Waarschijnlijk wel. Gooi er een moderne beat bij en het is weer helemaal hip. Leuk voor jong en oud dus!

7. Casanova (Naffz Remix)

Het orgineel van Ultimate Kaos was natuurlijk al een geweldige hit op zichzelf. Nadat Dj Naffz besloot het met moombahton te mixen werd het plots de hit om jong en oud op de dansvloer te krijgen; een floorfiller.

8. Bailar (Elvis Crespo ft. Deorro)

Het nummer Suavemente van Elvis Crespo is alom bekend. Na jaren hitloos door het leven te zijn gegaan bracht hij het nummer 'Bailar' uit samen met Deorro. Een nieuwe hit was geboren. De tijdloze sound van salsa en de moderne house komen hierin perfect bij elkaar.

9. Celebration (Kool & The Gang)

Een prima nummer om de avond mee te starten. Jullie hebben tenslotte iets te vieren!

10. Paradise By The Dashboard Light (Meat Loaf)

Hoewel iets minder bekend onder het jonge publiek is dit nummer zo divers dat het je bijna vanzelf aan het dansen zet.

Op zoek naar een trouwfeest Dj? (Vrijblijvend Offerte Aanvragen)

Altijd beantwoord binnen 12 uur

Offerte aanvragen