Foto's, video's en ervaringen

DJ inclusief Feestfotograaf

Bij ieder trouwfeest doelen wij op een onvergetelijke ervaring. Om zeker te weten dat er op de mooie momenten kan worden terug geblikt is onze Dj service inclusief feestfotograaf. Zo blijven mooie herinneringen bewaard en kunnen jullie nog fijn nagenieten. Hieronder laten wij graag een aantal van die foto's zien. Verder worden op onze Facebook ook mooie ervaringen gedeeld.

Wij horen graag wat jullie vonden van het trouwfeest. Met jullie mening kunnen wij de mooiste feestjes blijven bouwen.

Deel jullie ervaring >
 • Trouwfeest ervaringen met dj van Harte

  Geweldige DJ die prima heeft ingespeeld op de sfeer. Iedereen heeft gedanst, zelfs de aller aller oudsten. Toppie!

  Mike & Kristel Trouwfeest Heusden
 • Trouwfeest ervaringen met dj van Harte

  De combinatie van een feestfotograaf bij de DJ vinden wij uniek. Voor de avond hadden we namelijk nog geen fotograaf. Topfeest en topfoto's.

  Karel & Kim Trouwfeest Schiedam
 • Bruiloft ervaringen met dj van Harte

  De DJ heeft ons feest laten knallen. Wat het helemaal compleet maakte waren de foto's van onze ietwat dronken gasten. ;)

  Stefan & Denise Trouwfeest Oldenzaal

Trouwvideo Van Harte

Dj-en is ons vak. Maar wat je misschien nog niet wist is dat wij ons ook bezighouden met trouwvideoclips. Perry Hordijk is hier onze persoon voor. Vanuit de videoclipindustrie wist hij ervaring op te doen als professional. Met die ervaring in zijn zak maakt hij nu prachtige trouwvideoclips. Een filmpje dus van jullie bruiloft gemonteerd op jullie nummer. Kijk hieronder een van de voorbeelden of neem een kijkje op onze trouwvideoclip website!